Η απόδοση μίας αποφρακτικής εργασίας φαίνεται πολλές φορές κάποιες μέρες αφού έχει διενεργηθεί.
Οι αποφράξεις Βλάχος εγγυώνται για το μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Με προσωπικό για το οποίο πραγματικά εγγυόμαστε προσωπικά και τεχνολογικό εξοπλισμό που όμοιος του δεν υπάρχει στην αγορά μπορούμε να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχει παρουσιαστεί στο αποχετευτικό σας δίκτυο

Tuesday, November 14, 2017

Αποφράξεις - Απολυμάνσεις Αθήνα 210 97 00 003

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Αθήνα

210 97 00 003

Τα περισσότερα προβλήματα αποχέτευσης είναι αποτέλεσμα της συσσώρευσης λίπους και σωματιδίων τροφίμων. Τα ξένα αντικείμενα μπορεί να προκαλέσουν μπλοκαρίσματα σε μια αποχέτευση νεροχύτη, την αποχέτευση δαπέδου, την τουαλέτα ή τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Ορισμένα αντικείμενα που πρέπει να προσέξετε μπορεί να είναι καλαμάκια, πλαστικά σκεύη, διάφορα παιχνίδια ή χοντρές χαρτοπετσέτες.
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ


Καθαρισμός με υδροβολή Αθήνα

Η υδροβολή αποτελεί βασικό κομμάτι των υπηρεσιών καθαρισμού αποχετεύσεων της Αποφραξεις Αθηνας. Μπορούμε να αφαιρέσουμε κάθε λίπος, λάσπη, άμμο και συσσώρευση συντριμμάτων από το δίκτυο αποχέτευσης στο σπίτι σας ή την επιχείρησή σας. Είμαστε σε θέση να διαλύσουμε τη λάσπη και τα συντρίμμια, να απομακρύνουμε πλήρως τις λιπαρές συσσωρεύσεις και να ξεπλύνουμε ολόκληρο το σύστημα. Οι υπηρεσίες μας είναι αποτελεσματικές, οικονομικές για τον καθαρισμό των αγωγών και περιβαλλοντικά ασφαλείς. Χρησιμοποιούμε σύγχρονες αντλίες και εύκαμπτους σωλήνες για να προωθούμε το νερό με διάφορες ποσότητες πίεσης στη γραμμή αποχέτευσης και τα φρεάτια. Το ακροφύσιο στο τέλος ενός εύκαμπτου εύκαμπτου σωλήνα κατευθύνει εξαιρετικά ισχυρά ρεύματα νερού μέχρι τα τοιχώματα των σωλήνων. Κάνουμε την πιο σκληρή δουλειά να φανεί εύκολη. Έχουμε πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στις υπηρεσίες των δικτύων αποχέτευσης σε όλη την Αττική.


Αποφράξεις - Απολυμάνσεις Αθήνα

No comments:

Post a Comment