Η απόδοση μίας αποφρακτικής εργασίας φαίνεται πολλές φορές κάποιες μέρες αφού έχει διενεργηθεί.
Οι αποφράξεις Βλάχος εγγυώνται για το μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Με προσωπικό για το οποίο πραγματικά εγγυόμαστε προσωπικά και τεχνολογικό εξοπλισμό που όμοιος του δεν υπάρχει στην αγορά μπορούμε να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχει παρουσιαστεί στο αποχετευτικό σας δίκτυο

Wednesday, January 10, 2018

ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Αποφραξεις Γλυφαδα

Αποφραξεις Γλυφαδα 210 96 15 255

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑΗ Αποφράξεις Γλυφάδα δραστηριοποιείται στον χώρο των αποχετεύσεων, των αντλήσεων υδάτων και των αποφράξεων, από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 και είναι κοντά σας για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεται όπως βουλωμένοι σωλήνες αποχέτευσης, χαμηλή πίεση στην παροχή του νερού έως τον εντοπισμό προβλημάτων που προκαλούν δυσάρεστες οσμές, στους χώρους, κυρίως, της κουζίνας ή του μπάνιου σας, υπερχειλίσεις υδάτων σε είδη υγιεινής (νεροχύτες, τουαλέτες, νιπτήρες, μπανιέρες, ντουζιέρες, κλπ) κ.α. Με ένα απλό τηλεφώνημα, βρισκόμαστε στον τόπο και την ώρα που σας βολεύει, για να σας λύσουμε αποτελεσματικά και οριστικά το πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί και σας απαλλάξει από επιπλέον ταλαιπωρίες και έξοδα.
Παρέχουμε υπηρεσίες συντήρησης ώστε να σας εξασφαλιστεί ασφάλεια και σιγουριά στα αποχετευτικά συστήματα και η λειτουργία τους με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Τα προγράμματα προληπτικής, τακτικής συντήρησης των συστημάτων αποχέτευσης περιλαμβάνουν πρόβλεψη για την αντιμετώπιση βουλωμένων αποχετεύσεων, για συστήματα που εκτίθενται σε περιβαλλοντικούς κινδύνους, όπως βαρέα ανάπτυξη δένδρων καθώς και παλαιά συστήματα που έχουν επιβαρυνθεί από την πάροδο του χρόνου και για συστήματα που έχουν επιβαρυνθεί από οικοδομικές εργασίες.

No comments:

Post a Comment